Friday 13 May 2011

Η Ευρωπαϊκή Προεδρία της Κύπρου και οι τροχονόμοι της Λευκωσίας

Η Ευρωπαϊκή Προεδρία της Κύπρου και οι τροχονόμοι της Λευκωσίας

Οι τροχονόμοι Λευκωσίας παρακολούθησαν πρόσφατα το ειδικό επιμορφωτικό πρόγραμμα παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών προς τους χιλιάδες δημότες και επισκέπτες της Λευκωσίας. Το ειδικό σεμινάριο περιστράφηκε γύρω από τους επαγγελματικούς τρόπους συμπεριφοράς και διεκπεραίωσης των καθηκόντων τους.

Επιπρόσθετα, τονίσθηκαν από τον εκπαιδευτή οι επιπρόσθετες γνώσεις που πρέπει να έχουν ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τους επισκέπτες κατά την διάρκεια της Ευρωπαϊκής Προεδρίας της Κύπρου τον Ιούνιο του 2012 σε θέματα παροχής ολοκληρωμένων πληροφοριών για τους κανονισμούς της τροχαίας σε οποιονδήποτε εμπλέκεται σε τροχαίες παραβάσεις καθώς επίσης και η συμβολή στην επίλυση των προβλημάτων που τυχόν συναντούν με ευγένεια και συνέπεια στην εφαρμογή των κανονισμών.

Να ενεργούν με δυναμισμό και επαγγελματικότητα χωρίς διακρίσεις και να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις σχετικές ερωτήσεις για θέματα που αφορούν την Πολιτιστική και Ιστορική κληρονομιά της Λευκωσία.

Ο εκπαιδευτής στο ειδικό σεμινάριο ήταν ο Μιχάλης Δημοσθένους από το Οργανισμό «ΕΛΠΙΣ Τουρισμού και Φιλοξενίας Σεμινάρια». Τα σεμινάρια επιδοτήθηκαν από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Μιχάλης Δημοσθένους