Monday 11 July 2011

Η Ξενοδοχειακή Βιομηχανία επιμορφώνεται

Πρόσφατα δόθηκε σε μέρος του προσωπικού του ξενοδοχείου ΣΥΝΘΙΑΝΑ στην Πάφο στο Ελληνόφωνο προσωπικό του το πολύ χρήσιμο και καινοτομικό σεμινάριο <<Γνωρίστε την Υποδομή της Πολιτιστική και Ιστορικής Κύπρου>>.
Τo σεμινάριο το παρακολούθησα με πολύ ενδιαφέρον οι εικονιζόμενοι και δήλωνα πόσον ενδιαφέρον και χρήσιμο είναι για τα καθήκοντα τους να γνωρίζουν ακόμα καλύτερα για ποια χώρα εργάζονται .
Είναι χρήσιμο για τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου που έχουν επαφή με το πελάτη, με απώτερο στόχο να αναπτύξουν επαγγελματισμό και να παρέχουν ακριβείς πληροφορίες για την υφιστάμενη τουριστική υποδομή της Κύπρου. Να εξυπηρετούν τους επισκέπτες του Ξενοδοχείου ανάλογα με τα ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους, πως οι επισκέπτες μας να αξιοποιούν τον χρόνο τους κατά τη παραμονή τους στη Κύπρο , με απώτερο στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση προς τον επισκέπτη Τουρίστα.
Το σεμινάριο παρουσιάστηκε από τους εκπαιδευτές του οργανισμού <ΕΛΠΙΣ τουρισμού και φιλοξενίας σεμινάρια> και επιδοτούνται από την Αρχή Ανάπτυξης

No comments:

Post a Comment